Schaeffler Savaria VI. Futófesztivál

2019.09.24

Iskolánk tanulói ( a 3/a. osztályból) Grabarics Gergő, Grabarics Milán és Lasics Bendegúz részt vettek a  Schaeffler Savaria VI. Futófesztiválon, amely szeptember 22-én került megrendezésre. A fiúk 2500 métert futottak, az I-II. korcsoport versenyzői között Grabarics Gergő a harmadik, Grabarics Milán a negyedik, Lasics Bendegúz pedig az ötödik helyen ért célba. Gratulálunk a szép teljesítményükhöz!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.