Sportkarácsony a városházán

2023.12.19

Szombathely MJV Önkormányzatának Sportkarácsony jutalmazási ünnepségén iskolánk két tanulója is jutalomban részesült kiemelkedő sporteredményéért olyan emberekkel együtt mint pl.: Halász Bence, Márkus Erzsébet.

Németh Hunor Dénes iskolánk 8. osztályos tanulója akrobatikus rock and roll sportágban, valamint Vincze Bítia 6. osztályos tanulónk a WestSide TSE táncosaként.

Gratulálunk!

 

 

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.