“The Unique British Cuisine” megyei angolverseny

2022.05.07

Iskolánkból 2 csapat vett részt a Neumann János Általános Iskola által meghirdetett “The Unique British Cuisine” elnevezésű megyei angolversenyen.
A két forduló után az 5-6. évfolyamon 1.helyezést ért el Lasics Bendegúz és Kemenesi Szilárd alkotta 5.a osztályos csapat, a 7-8. évfolyamon Paksa Botond és Szépfalvi Áron 7. b osztályos tanulók 6.helyezést értek el.

Felkészítők: Sághy Rita és Lengyel Lilla

Gratulálunk az eredményekhez!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.