Tavaszi Emlékmű Futás

2022.05.02

A Tavaszi Emlékmű Futáson nyolc tanuló képviselte iskolánkat, akik jelentős sikereket értek el a versenyen. A III. korcsoportos lányok mezőnyében Lakics Lara az első,  Trencsér Alexandra a második helyen ért célba. A III. korcsoportos fiúk mezőnyében Alexy Péter a harmadik helyen végzett. A csapatversenyben iskolánk mindkét csapata az első helyet szerezte meg. A csapatok tagjai: 

Lány csapat: Keresztes Dorina, Lakics Lara, Németh-Steff Hanna, Trencsér Alexandra

Fiú csapat: Alexy Péter, Grabarics Gergő, Grabarics Milán, Lasics Bendegúz

Gratulálunk a versenyzőknek!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.