Általános iskolák városi egyéni atlétikai bajnoksága

2020.10.09

A tegnapi nap folyamán megrendezésre került az Általános iskolák városi egyéni atlétikai bajnoksága, melyen iskolánk tanulói is részt vettek. A megmérettetésen 5 4. évfolyamos tanuló szerepelt: Gombos Zalán, Grabarics Gergő, Lasics Bendegúz, Szabó Botond Mátyás, Récsey Bence. Versenyszámok: 40 m futás, kislabdahajítás, távolugrás és 4*100 m váltófutás. Lasics Bendegúz 3. helyezést ért el távolugrás kategóriában. Teljesítménye: 4 m. Récsey Bence 5. helyezett lett 40 m-es rövid távú futás kategóriában.
Gratulálunk minden versenyzőnek!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.