HEBE nyári olvasóversenyen elért siker

2020.10.07

A Hebe Kft. olvasóversenyein több tanulónk is sikeresen részt vett már. A nyári szünetben megrendezésre kerülő Nyári családi olvasóversenyen a 3. osztályos Győrvári Lili kategóriájában 1. helyezést ért el. Lili Fancesca Cavallo-Elena Favilli: Esti mesék lázadó lányoknak 2. című könyvét olvasta el mentorával, és oldotta meg heteken át a 2 forduló izgalmas, kreatív, vicces, gondolkodtató feladatait. Gratulálunk szép eredményéhez!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.