Óriási éremeső a Freetime táncoslábú ifjaitól 3 arany, 1 ezüst, 3 bronz

2022.10.20

A várakozáson felül szerepeltek a Nyitra Freetime Se versenyzői a Horvátzsidányban megrendezésre kerülő nyugat-dunántúli rock and roll versenyen. Több kategóriában is sikerült bebizonyítani, hogy a sok munka, és alázat meghozta az eredményt. Volt olyan párosunk, aki 22 duo közül állhatott a dobogóra. Legifjabb versenyzőink is csodásan helyt álltak, pedig mindenki új kategóriában indult, és nagy volt a kihívás.

Eredmények:

Kislány solo:

🥈2. hely Sándor Bianka

7. hely Deéry Kiara

8. hely Szanyi Sára

9. hely Póczik Milla

Little girls duo:

🥉3. hely Gáspár Rebeka – Póczik Panna

13. hely Kocsis Kata – Farkas Maja

14. hány Kocsis Kata – Szelezsán Emese

Girls duo:

🥇1. hely Gáspár Viktória – Keresztes Dorina

Ladies duo:

🥇1. hely Guttmann Kíra – Guttmann Szófia

🥉3. hely Trencsér Alexandra – Keresztes Dorina

Juveniles kisform:

🥇1. hely Dreamstars ( Gáspár Viktória, Guttmann Kíra, Guttmann Szófia, Keresztes Dorina, Trencsér Alexandra, Nagy Nóra, Horváth Csenge)

Mini páros:

🥉 3. hely Drienyovszky Ádám – Marosits Szonja

4. hely Drienyovszky Ádám – Rába Liza

5. hely Hujber Kálmán – Csejtey Noémi

6. hely Szalai – Erhardt Áron – Bogyai Alissza

Gratulálunk mindenkinek ezekhez a fantasztikus eredményekhez!

És amíg mi Horvátzsidányban roptuk a táncot, addig Boros Fanni Ljubljanában formációjával világkupa 6. helyezett, míg Kovács – Komlenecz Emma párjával 17. helyen végzett.

Nekik is gratulálunk!

Közeledő események:
Képzés
Nyitra Utcai Általános Iskola 2005 szeptemberétől magyar-angol két tanítási nyelvű oktatást biztosít. A két tanítási nyelvű oktatás célja, hogy az anyanyelvi és az idegen nyelvi tudást kiegyensúlyozottan fejlessze, a tanulókat megtanítsa az idegen nyelven való tanulásra, az idegen nyelvű információk feldolgozására, a tanulók alkalmassá váljanak arra, hogy tanulmányaikat akár magyarul, akár idegen nyelven folytassák, illetve szakmájukat mind a két nyelven gyakorolják.
CROM Robotikai Klub
A klub célja, hogy tehetséges, érdeklődő gyerekek számára robotikai, elektronikai, programozási területen lehetőséget biztosítson az érdeklődésüknek megfelelő korszerű ismeretek magasabb szintű elsajátítására.